Παραίτηση Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ

Super League 1 29 Αυγούστου 2018, 18:38

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο ίδιος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην Ένωση και ήταν μια απόφαση, την οποία είχε πάρει εδώ και αρκετές ημέρες. Περίμενε, ωστόσο, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, προκειμένου ν’ ανακοινωθεί η αποχώρηση μαζί με το κλείσιμο ενός κύκλου επίτευξης στόχων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, την οποία κατείχε από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ξεκίνησε η συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν του ότι αποτελεί διαχρονικά μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην 94χρονη ιστορία της ομάδας μας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ιδιότητες, αυτή του ποδοσφαιριστή, του προπονητή αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της αναγέννησης του συλλόγου και εκ των εμπνευστών του πενταετούς πρότζεκτ, το οποίο έφερε και πάλι την ΑΕΚ από την Γ’ Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Θα αποτελεί, άλλωστε, για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Ντούσκο, σε ευχαριστούμε για όλα»!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad