Παρί Σεν Ζερμέν καλεί… Πλατανιά!

Πλατανιάς | 29 Ιουλ 2018, 21:11

Μια πραγματικά μεγάλη προοπτική ανοίγεται στον ορίζοντα του Πλατανιά, καθώς η διάσημη Παρί Σεν Ζερμέν, όπως γίνεται γνωστό από τη χανιώτικη ομάδα, έχει απευθύνει πρόσκληση για… ταξίδι στο Παρίσι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες του γαλλικού συλλόγου.

Από πού προκύπτει αυτή η συνάντηση; Από τον προπονητή Πάουλο Κάμπος, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους συμπατριώτες του, Βραζιλιάνους, Ντάνι Αλβες και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους είχε παίκτες στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Βραζιλίας, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Παρί Σ.Ζ., Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν διετέλεσε τεχνικός στην εθνική ομάδα του Κατάρ.

Ετσι, ο κ. Μαθιουλάκης του παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ιθύνοντες του τεράστιου γαλλικού συλλόγου, σε μια συνάντηση στην οποία επίσης είναι προσκεκλημένοι ο ίδιος ο Κάμπος, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης. Συγκεκριμένα, για το χρόνο του ταξιδιού, η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές.

«Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί μέγιστη τιμή για την ομάδα μας, ενώ πολύ πιθανό να αποτελέσει τη βάση ώστε να ανοίξουν στο μέλλον και άλλοι ορίζοντες όσον αφορά στη συνεργασία μας με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη», τονίζεται μεταξύ άλλων από τον Πλατανιά.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad