Παρέες απολαμβάνουν το νέο τάπητα στο Elpisniki

Ποδόσφαιρο 11 Μαρτίου 2019, 19:40

Το Elpisniki εκτός από τα δύο τουρνουά ποδοσφαίρου που φιλοξενεί καθημερινά (Champions League & Gillette Unileague) φέρνει στις εγκαταστάσεις του παρέες που έχουν την ευκαιρία να περνάνε όμορφες στιγμές στο νέο γήπεδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Καθημερινά λοιπόν, αρκετός κόσμος περνάει από τις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της διεύθυνσης, η οποία αν μη τι άλλο παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση που τυγχάνει στα γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με άτομα που διασκεδάσουν στο νέο τάπητα του Elpisniki, καταγράφοντας τις εντυπώσεις τους…

Ενας εξ αυτών, ο Κώστας Σκεπασιανός (φωτ. κάτω), σημειώνει ότι, «προσπαθούμε να ερχόμαστε μία φορά την εβδομάδα, να παίζουμε και να περνάμε καλά. Είμαστε οι περισσότεροι από το χώρο της δουλειάς, μαζευόμαστε να κάνουμε την πλάκα μας. Πρόκειται για ένα καινούριο γήπεδο, ωραίες εγκαταστάσεις γενικά εδώ στο Elpisniki. To γήπεδο είναι τελευταίας τεχνολογίας και το πιο βασικό είναι ότι δε φοβόμαστε να έχουμε κάποιο τραυματισμό, από τη στιγμή που το επόμενο πρωί πρέπει να πάμε στις δουλειές μας».

Να σημειωθεί ότι εκτός από τα τουρνουά και τις παρέες, το Elpisniki φιλοξενεί και προπονήσεις ομάδων ποδοσφαίρου από το τοπικό Χανίων, όσο και της χανιώτικης ομάδας Ράγκμπυ, των Cretan Gunners.

elpis.jpeg6

elpis.jpeg5

elpis.jpeg2

elpis.jpeg1.jpeg2

elpis.jpeg3

elpis.jpeg4

 

 

 

 

 

Mikel Chania Delivery
Papantonakis Cards