Παράταση στα… σπουδαία για τον Ηρόδοτο

Football League 11 Ιουλ 2018, 22:32

Ο Ηρόδοτος πραγματοποίησε το απόγευμα την τακτική Γενική Συνέλευση του στο Πολύκεντρο Νεολαίας Νέας Αλικαρνασσού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε ομόφωνα να πάρει παράταση ενός μηνός η τωρινή διοίκηση, που θα έχει, έτσι, τον χρόνο να προετοιμάσει καλύτερα την… επόμενη μέρα στη Football League.

Ξένοι επενδυτές, εξάλλου, έχουν δείξει ενδιαφέρον ν’ αναλάβουν την ομάδα, οπότε θα υπάρχει χρόνος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Μια ιταλική εταιρεία, αλλά κι ένας ακόμη επιχειρηματίας με Ελληνίδα σύζυγο φαίνεται πως έχουν… ρωτήσει για το σύλλογο.

Από’ κει και πέρα, σχηματίστηκε μια 5μελή επιτροπή, η οποία θα… κινεί τα νήματα αυτή την περίοδο. Αποτελείται από τους: Στρατάκη Ελευθερία, Κωνσταντινίδη Ιωάννη, Κολετζάκη Εμμανουήλ, Τσουλφά Αλέξανδρο και Θωμά Δημήτρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Από την σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πολύκεντρο νεολαίας Νέας Αλικαρνασσού, αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της υπάρχουσας Διοίκησης κατά ένα μήνα από την λήξη της σύμφωνα με το καταστατικό 31/07, δηλαδή έως 30/08.

Η λήψη απόφασης περί συστάσεως ΠΑΕ, όπως αναφέρεται κατά το άρθρο 64 Ν.2725/99, καθώς και η εκλογή 5 μέλους επιτροπής, η οποία ως ιδρυτικά μέλη θα προβούν με τις ανάλογες εξουσιοδοτήσεις που έλαβαν από την γενική συνέλευση στην σύσταση και όλες τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την σύσταση της ΠΑΕ. Η 5 μελής επιτροπή απαρτίζεται από τους: Στρατάκη Ελευθερία, Κωνσταντινίδης Ιωάννης, Κολετζάκης Εμμανουήλ, Τσουλφάς Αλέξανδρος, Θωμάς Δημήτρης».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad