Παράπονα για τη διαιτησία από Χοβέ

Football League | 7 Οκτωβρίου 2019, 11:45

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας εξέφρασε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ισαάκ Χοβέ.

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, αφού σημείωσε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τη διαιτησία, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε ισορροπία στις αποφάσεις και στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Καραγκιολίδη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, δεν υπήρχε ποιότητα και δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί χωρίς την μπάλα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη διάρκεια βρήκαμε κάποια πατήματα και θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημά μας, παίξαμε πιο κοντρολαρισμένα και βγάλαμε συνεργασίες. Δεχτήκαμε ένα ωραίο γκολ, το οποίο μας έφερε απογοήτευση. Συνεχίσαμε να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, έχοντας την μπάλα και κοντρολάροντας το παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Από εκείνη τη στιγμή κάναμε τις αλλαγές μας, αλλάξαμε το σύστημά μας. Είχαμε περισσότερο χώρο, ήμασταν πολύ καλύτεροι με την μπάλα και κάναμε πολλές ευκαιρίες για να “γυρίσουμε” το παιχνίδι, ή να αποσπάσουμε την ισοπαλία.

Δε μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές, μου αρέσει να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, αλλά υπήρχαν θέματα. Δεν υπήρχε ισορροπία στις αποφάσεις. Το γκολ που μας βάλαμε και ακυρώθηκε η μπάλα ήταν στα 5-6 μέτρα, ο ποδοσφαιριστής μας είναι και κοντός και δεν είχε καμία επαφή για να κάνει φάουλ. Δεν πήγε ούτε στην μπάλα, ούτε μπορεί να εξαφανιστεί από τη θέση του. Αν μετρούσε το γκολ είχαμε κι άλλο χρόνο να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει μία φιλοσοφία και παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στην ίδια φιλοσοφία που έχουμε στο παιχνίδι μας».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad