Παπαστάμος: Ανταμοιβή για την προσπάθεια και τον κόπο μας το ασημένιο μετάλλιο

Κολύμβηση | 9 Ιουλ 2018, 17:08

Μεγάλη χαρά στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τον χανιώτικο αθλητισμό προκαλεί η τεράστια επιτυχία για τον Απόστολο Παπαστάμο να κερδίσει τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 400μ. μικτή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αφιερώνοντας την επιτυχία του στους προπονητές, την οικογένειά του και τους συναθλητές του στην Εθνική ομάδα.

«Η επίδοση αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε σε συνεργασία με τον προπονητή μου την όλη τη σεζόν. Ετσι, το ασημένιο μετάλλιο αποτελεί ανταμοιβή για όλη αυτή την προσπάθεια και τον κόπο μας», τόνισε ο Παπαστάμος, προσθέτοντας: «Προσπαθούμε καθημερινά όλοι να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και να σταθεροποιούμε τους στόχους αυτούς. Επόμενος στόχος τώρα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τους προπονητές και την οικογένειά μου, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά που απάρτιζαν την ελληνική αποστολή, καθώς υπήρχε μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας και επικρατούσε εξαιρετικό κλίμα», κατέληξε ο Παπαστάμος.

 

karta antonis garden

Rabona ad