Παπαδόπουλος: Τα παιδιά δείξανε διάθεση

Super League 1 29 Ιουλ 2018, 9:36

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό της Κυριακής (28/07) απέναντι στην Παναχαϊκή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως το συγκρότημα του, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, δημιούργησε αρκετές φάσεις και πρόσθεσε ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν διάθεση μέσα στο ματς.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε πολλές φάσεις ωραίες και κάναμε ένα στρωτό και συνδυαστικό παιχνίδι, ενώ δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Μου άρεσε η εικόνα που είχαμε και στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στις φάσεις που δημιουργήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε επίσης να είχαμε σκοράρει και εκεί. Μείναμε όμως με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Κομεσίδη. Επιλέξαμε να παίξουμε με δέκα παίκτες γιατί η ομάδα θα το βρει και αυτό μπροστά της.

Τα παιδιά δείξανε διάθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε, όπως θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια. Γυρίζουμε στο Ηράκλειο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad