Παπαδόπουλος: Να χαίρομαι την προπόνηση και τους αγώνες

Super League 1 19 Σεπτεμβρίου 2018, 16:57

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στα κανάλια novasports για τη νέα μέρα που "ξημερώνει" στον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα, με την επιστροφή της ομάδας του Ηρακλείου στη Super League. Όσον αφορά στα ιδιοκτησιακά, τόνισε πως τον ικανοποιεί το γεγονός ότι με την επικείμενη άφιξη του Μιχάλη Μπούση θα μπορεί να ευχαριστιέται την προπόνηση και τους αγώνες, χωρίς να τον απασχολεί κάτι άλλο.  

Οι πιο σημαντικές αναφορές του τεχνικού του ΟΦΗ:

Για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ: «Κάναμε μεγάλο αγώνα για να φτάσει η ομάδα εδώ που αξίζει. Η ομάδα επέστρεψε. Εχουμε κάνει μια αξιόλογη ομάδα, παρ’ ό τι δεν έχουμε πάρει νίκη. Ξέρουμε ποιος είναι ο προορισμός μας. Αυτός είναι η εξυγίανση της ομάδας, στη φετινή χρονιά , εξελίσσοντας παίκτες και δημιουργώντας μια καλή οργάνωση στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

Για τα εμπόδια που βρήκε: «Η ομάδα πέρασε πολλά τα τελευταία τρία χρόνια. Εγώ είμαι στην ομάδα 17 μήνες και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχει συμβεί. Ο κόσμος τα ξέρει».

Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό: «Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων και πρώτα της ομάδας αγωνιστικά, προσεγγίσαμε ανθρώπους, για να γίνει η ομάδα πιο ελκυστική. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από κάποια παιδιά που έχουν περάσει από αυτήν την ομάδα και την έχουν αγαπήσει, όπως είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης ο Γιάννης Σαμαράς και ο Γιώργος Σαμαράς.

Για μας αυτό είναι πολύ θετικό. Η μετάβαση στο νέο ιδιοκτήτη δεν γίνεται γρήγορα, αλλά βήμα-βήμα. Αυτό είναι πολύ καλό. Για μένα το σημαντικό είναι ότι σαν προπονητής, θα έχω να ασχολούμαι μόνο με την προπόνηση. Να μην έχω γκρίνια, από τους παίκτες μου, να χαίρομαι την προπόνηση και τους αγώνες, με τους παίκτες μου».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad