Παπαδόπουλος: Μια ομάδα οικογένεια

Super League 1 31 Ιουλ 2018, 18:13

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Τόνισε, βέβαια, πως επιθυμεί το συγκρότημα του όπως την περασμένη περίοδο, έτσι και τη φετινή, να έχει οικογενειακό κλίμα. Αναλυτικά οι αναφορές του:

-To δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε. Είστε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε;

«Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, οι στόχοι είναι πολλοί. Θα έλεγα το πρώτο κομμάτι είναι να βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί για αρκετές μέρες. Αυτό το στοιχείο που είχαμε σαν ομάδα πέρσι να το έχουμε και φέτος. Να είμαστε μια ομάδα οικογένεια.

Ο άλλος στόχος είναι τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία μοντάρουμε την ομάδα. Βλέπουμε αρκετά πράγματα και σχήματα. Αυτά που δουλεύουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Επίσης το τρίτο στοιχείο είναι η φυσική κατάσταση. Και στους τρείς τομείς πήγαμε κατά τη γνώμη μου αρκετά καλά.

Σε όλα τα φιλικά χρησιμοποιήσαμε αρκετές ενδεκάδες και κοιτάξαμε όλα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο».

-Με βάση τον προγραμματισμό σας, πότε θέλετε την ομάδα σας έτοιμη;

«Όπως έχω πει ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη την 7η εβδομάδα, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το θετικό για μας είναι ότι δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς»

-Μπαίνετε στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, που είναι εξίσου σημαντικό…

«Όπως είπα και στους συνεργάτες και στους παίκτες μου, μπαίνουμε σε μια φάση πολύ σημαντική. Να ετοιμάσουμε τους παίκτες, να είναι φρέσκοι στο πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά ακόμη».

-Με φιλικά τι γίνεται;

«Περιμένω να παίξουμε και άλλα φιλικά. Πολλοί παίκτες θα παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στα επόμενα φιλικά περιμένω καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερη ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη κομμάτια στην προπόνηση που δεν τα έχουμε δουλέψει και θα τα δουλέψουμε στο Ηράκλειο».

-Έχετε στο μυαλό σας κάποιον βασικό κορμό;

«Πάντα έχω στο μυαλό μου ένα βασικό κορμό. Έτσι χτίζονται οι ομάδες. Η ομάδα έχει βάθος και αξιόλογους παίκτες. Το πρόβλημα θα είναι δικό μου γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Όπως κάνω πάντα, θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος απέναντι τους. Όποιος είναι καλύτερος ή σε καλύτερη φόρμα να αγωνίζεται για το καλύτερο της ομάδας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad