Παπαδόπουλος: Θα πρωταγωνιστήσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Χανιά | 20 Αυγούστου 2018, 22:10

Ο Σούλης Παπαδόπουλος εξέφρασε τη γνώμη ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ο νέος τεχνικός του Αήττητου Σπάτων και άλλοτε του ΑΟ Χανιά όσον αφορά το φιλικό υποστήριξε ότι μετά το 30′ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν πολύ καλύτερος αλλά η ομάδα του κατάφερε να μην απειληθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Αήττητου έχουν ως εξής: «Ηταν το πρώτο φιλικό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που πέρυσι τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, έχει υψηλές βλέψεις και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο σε νεαρή ηλικία. Κατά τη γνώμη μου θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το αποτέλεσμα δεν μετράει για εμάς, είναι απλά ένα φιλικό αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα μόλις δέκα ημερών.

Όσον αφορά στο ματς, στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί, μετά ο αντίπαλός ήταν πολύ καλύτερος αλλά εμείς καταφέραμε σ’ αυτό το διάστημα να μην απειληθούμε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Στέκομαι στην προσπάθεια. Οι ομάδες δεν χτίζονται από ένα ματς, αλλά μέσα από πολύ κόπο και πάρα πολλή δουλειά. Βρισκόμαστε στο Καρπενήσι μόλις τέσσερις μέρες και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη

Ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Κισσαμικό για το φιλικό, εύχομαι να έχουν μια καλή σεζόν».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad