Παπαδόπουλος: Η ομάδα φαίνεται ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα

Super League 1 23 Σεπτεμβρίου 2018, 18:05

Για ψυχολογικό πρόβλημα του ΟΦΗ όταν δέχεται γκολ, αλλά και για τη νοοτροπία κάποιων παικτών που «δε δουλεύουν σωστά μέσα στο γήπεδο» έκανε λόγο ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το "βαρύ" 3-0 από την Ξάνθη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής του ΟΦΗ στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τους προβληματισμούς του και χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη μία γρήγορη νίκη για να φτιάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Η εικόνα στου παιχνιδιού στην αρχή θεωρώ ότι μας αδικεί, γιατί μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε φάσεις αλλά στην πρώτη στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Η ομάδα φαίνεται ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Με το που δέχεται γκολ είναι σαν να τα παρατάει. Σίγουρα είναι δική μου δουλειά να το διορθώσω αυτό. Είναι άσχημη ήττα, διότι παρόλο που ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε ενέργεια, είχαμε την μπάλα εμείς, δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε μία νίκη γρήγορα για την ψυχολογία της ομάδας και σίγουρα μας προβληματίζει το αμυντικό κομμάτι. Κυρίως μας προβληματίζει η νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έλεγα ότι δε δουλεύουν σωστά μέσα στο γήπεδο, όπως θα έπρεπε για να αποφεύγονται αυτά τα γκολ. Και αυτό είναι ευθύνη δική μου και πρέπει να το διορθώσω».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania