Παπαδόπουλος: Δε θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά

Super League 1 26 Ιουλ 2018, 10:36

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση του ΟΦΗ στο φιλικό της Τετάρτης (25/07) με την Λάρισα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το συγκρότημα του δε θέλει να χάνει ούτε στα “τεστ” της προετοιμασίας και θέλει η ομάδα του να έχει νοοτροπία νικητή σε κάθε αναμέτρηση που δίνει.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Δεν θέλουμε να χάνουμε, ούτε στα φιλικά και να έχουμε νοοτροπία νικητή στην ομάδα μας. Διαλέξαμε δυο ενδεκάδες, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο στο αμυντικό μας κομμάτι, όπως θέλουμε να είμαστε. Θέλαμε να πρεσάρουμε ψηλά.

Στο δημιουργικό κομμάτι, όταν είχαμε τη μπάλα, δεν ήμασταν κινητικοί. Εκεί είχαμε ένα πρόβλημα για να βγάλουμε ευκαιρίες. Τακτικά στο αμυντικό κομμάτι, ήμασταν άριστοι όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο παρ’ ότι παίζαμε με παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και κάναμε κάποιες δοκιμές όπως το Νέιρα να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, δείξαμε καλή διάθεση, είχαμε το γκολ και 1-2 φάσεις για δεύτερο γκολ.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και έξυπνοι στο τέλος και να μη δεχόμαστε ευκαιρίες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και το βασικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Ελπίζω και ο τραυματισμός του Κοροβέση, να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά. Αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να χτίσουμε στην ομάδα μας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad