Παπαδόπουλος για Ολυμπιακό: Πάμε να κερδίσουμε

Super League 1 20 Οκτωβρίου 2018, 13:02

Αισιόδοξος για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο Νίκος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε. Συγκεκριμένα έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ, η αισιοδοξία του πηγάζει από το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι και παρουσιάζουν στοιχεία όπως η ομαδικότητα και το πάθος.

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις από το Νίκο Παπαδόπουλο για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι οι εξής:

«Το ότι είναι δύσκολα παιχνίδια αυτά με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, είναι γεγονός. Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα εντός έδρας με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, νομίζω όμως ότι η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό δείχνει στοιχεία τα οποία είχαμε την περσινή σεζόν και τα οποία ξαναβρίσκουμε και αυτά είναι η ομαδικότητα και το πάθος. Αυτό φαίνεται στην προπόνηση. Το κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης στα δυο τελευταία παιχνίδια είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά για μας αυτό που μετράει είναι να παίξουμε, να χαρούμε το παιχνίδι, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να κερδίσουμε έναν σημαντικό αντίπαλο. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τους 3 βαθμούς για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους και θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Το γήπεδό μας και ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας. Το ότι δεν τα έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια δεν παίζει κανένα ρόλο για μένα, πάντα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και είμαι σίγουρος ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, θα παίξουμε με πιο πολύ πάθος και θα πάρουμε τους 3 βαθμούς», είναι οι δηλώσεις από τον Ν. Παπαδόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad