Παπαδόπουλος: Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλύσει

Football League 6 Ιανουαρίου 2018, 20:48

Την αγωνία που επικράτησε πριν το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αλλά και που συνεχίζεται ακόμα και αυτή τη στιγμή για το μέλλον του ΟΦΗ εξέφρασε στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει, ενώ τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του να φύγουν κι άλλοι παίκτες με προσφυγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το πώς ήταν η προετοιμασία μας. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και ψυχολογικά, αλλά και τακτικά. Οι παίκτες έδειξαν ψυχή. Προηγηθήκαμε γρήγορα και είχαμε σωστή διαχείριση του ματς. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Στέκομαι στους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα. Είναι συγκινητικό. Περιμένουμε το αύριο. Είχα πει ότι θα κάνω κινήσεις για να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε χάσει οκτώ παίκτες και ειδικά οι δύο τελευταίες απώλειες δεν έπρεπε να γίνουν. Θα είμαι εδώ μέχρι η ομάδα να μπορεί να παίζει. Ακόμα και με οκτώ παίκτες. Ελπίζω σήμερα να φωτιστούν όλοι. Να αφήσουν το “εγώ” τους στην άκρη. Αυτό κάνω εγώ, αυτό κάνουν και οι παίκτες.

Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες για το πάθος και την αυταπάρνηση. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλύσει. Έβλεπα από καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν υπάρχει ηρεμία. Ακούω ότι θα βρεθεί λύση. Θέλω τη Δευτέρα το πρωί να μην έχει χαθεί κανείς άλλος παίκτης. Πρέπει να μη χάσουμε άλλον. Είμαστε με 20 παίκτες και οι τρεις είναι τραυματίες. Πρέπει να βγάλουμε ενημερότητα για να προωθήσουμε παιδιά. Τις τελευταίες μέρες παιζόταν η ύπαρξη της ομάδας. Πρέπει να βρεθεί λύση, είτε είμαι εγώ είτε όχι. Εγώ θα φύγω τελευταίος από την ομάδα. Αν ένας παίκτης διαλέξει να κάνει προσφυγή και να μείνει, θα είναι δύσκολο. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, αλλά και να έχει ρεαλιστικούς στόχους. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι.  Δεν θα είναι εύκολο. Θα παλέψουμε για όσο ψηλότερα γίνεται αν καταφέρουμε να πάρουμε παίκτες. Χρειάζεται σοβαρότητα και καλή εικόνα για να πείσεις παίκτες να έρθουν. Δεν πρέπει να επηρεάζει καταστάσεις η βαθμολογική της θέση. Αλλά μόνο να αγαπάνε την ομάδα. Αυτό μετράει».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards