Παπαδόπουλος: Ήταν μια δικαίωση για όλους

Super League 1 21 Οκτωβρίου 2018, 22:50

Για δικαίωση έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους και ήταν άδικο να μην έχουν “χαμογελάσει” ακόμη μετά από έξι ματς πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της nova έχει ως εξής: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετά προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια (στις στατικές φάσεις). Θα έλεγα ότι ήταν ψυχολογικό, ήταν μέσα μας, όταν γινόταν στατική φάση να φοβόμαστε ότι θα δεχτούμε γκολ. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, αυτά τα παιδιά έχουν αδικήσει τον εαυτό τους, τους έχουν αδικήσει πολύ. Ήταν μια δικαίωση αυτή για όλους».

Για το ότι δείχνει συγκινημένος: «Δεν είναι και λίγο έξι ματς να μην έχεις πάρει νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και ήταν άδικο για εμάς. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή στα παιχνίδια. Αλλά νομίζω ότι η δουλειά και όποιος δουλεύει, προσπάθεί θα έρθει και η δικαίωση».

Για το αν “ανάψανε φωτιά και μεγαλώνει” μετά τις διοικητικές εξελίξεις: «Εμείς νιώθουμε έτσι από πέρσι. Νιώθουμε ότι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, όλοι μας και την περσινή περίοδο και η διοίκηση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ενωμένη και πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και για όλο αυτόν τον κόσμο».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad