Παπαδόπουλος: Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε στην πεντάδα

Football League 3 Σεπτεμβρίου 2018, 14:22

Την πίστη του ότι ο Αήττητος Σπάτων μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής προέβη στις δηλώσεις αυτές μετά την πρώτη φιλική ήττα με 3-1 από τον Παναργειακό, τονίζοντας ότι μετά τις φιλικές νίκες θα ήταν εύκολο να πει το ίδιο αλλά προτίμησε να κάνει την εκτίμηση αυτή μετά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα σε αγώνα προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα του Αήττητου έχουν ως εξής: «Ήταν μόλις το τρίτο φιλικό που παίζουμε, είμαστε 20 μέρες όλοι μαζί. Όταν κερδίσαμε και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι, ήταν εύκολο να βγω να πω κάποια πράγματα. Δεν το έκανα γιατί θέλω να έχω “χαμηλά την μπάλα”. Βλέπω την ποιότητα που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται.

Τώρα που χάσαμε και πιθανόν να υπάρχει απογοήτευση, θα πω ότι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε στην πρώτη 5άδα. Όπως νικήσαμε ομάδες που είναι σε καλύτερη θέση από εμάς και πιο έμπειρες, έτσι και σήμερα (χθες) που χάσαμε η εικόνα μου για την ομάδα μου παραμένει ίδια. Τονίζω πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Δοκιμάσαμε κάποια παιδιά που θέλαμε όπως θα κάνουμε με Καλλιθέα και Πανιώνιο.

Αυτή η ομάδα θα είναι στην 5άδα γιατί βλέπω τις δυνατότητες που έχουμε. Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω την προετοιμασία μας με διπλές και μονές προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards