Παπαβασιλείου: Μικρή πιθανότητα για μεταγραφή

Football League 29 Ιουλ 2018, 16:04

Ο Εργοτέλης δύσκολη θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση, σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το ρόστερ της νέας σεζόν έχει συμπληρωθεί και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για άλλη προσθήκη. Έχει μείνει, μάλιστα, απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, θέληση και όρεξη για δουλειά. Στα ευχάριστα βέβαια και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κατά 95% ίσως και 100% το ρόστερ συμπληρωμένο.

Και αφήνω μια μικρή πιθανότητα διότι ίσως και αν χρειαστεί γίνει αργότερα μια ακόμα κίνηση. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν».

Ο Παπαβασιλείου, τέλος, έκανε και το σχόλιο του για το πρώτο οικογενειακό δίτερμα της χρονιάς και είπε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μετράμε μια εβδομάδα προετοιμασίας.

Τα παιδιά είχαν διάθεση όμως είναι λογικό να βγάλουν και κούραση. Παράλληλα βέβαια είχαμε την είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια νέα παιδιά που είναι μαζί μας στην προετοιμασία από την Κ19 έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Είμαστε μόλις στην αρχή. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad