Παπαβασιλείου: Με τα χίλια για τη δεύτερη θέση

Super League 1 17 Μαρτίου 2019, 22:10

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηρόδοτο, αλλά και από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κύπριος τεχνικός του Εργοτέλη ξεκαθάρισε, πάντως, πως το συγκρότημα του μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Football League και ότι θα προσπαθήσει με τα χίλια για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά δήλωσε: «Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι δίνοντας ρυθμό. Καταφέραμε να προηγηθούμε με τη προσπάθεια των παιδιών και την συνολική παρουσία να κάνει το ματς εύκολο. Σαφώς η υπεράριθμα που είχαμε μας έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα αλλά νομίζω ότι απ’ τα πρώτα λεπτά μπορούσαμε να δούμε ότι ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο και ήταν απλά θέμα χρόνου πότε θα μπει το γκολ.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ αλλά και οι υπόλοιπες φάσεις στις οποίες αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ήταν ένα ντέρμπι που η διάθεση μας και η αγωνιστικότητα μας το έκανε να φαίνεται εύκολο. Παρότι χάσαμε ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε θεωρώ ότι ακόμη είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση. Μείνανε οκτώ παιχνίδια και θα ήθελα να δω την ομάδα μου να διεκδικεί τη δεύτερη θέση. Είμαστε κοντά και θα πάμε με τα χίλια για να τη κατακτήσουμε. Θα είναι μια δικαίωση των προσπαθειών που έχουμε κάνει απ’ την αρχή της προετοιμασίας.

Αν όχι αυτή η χρονιά θα είναι και πάλι επιτυχημένη. Είναι σημαντικό να βάζεις στόχους και όπως έχουν έρθει να πράγματα είμαστε κοντά στην επίτευξη αυτών. Πρέπει να βελτιώσουμε την συγκομιδή μας στα εκτός έδρας ματς γιατί στα εντός μπορεί να είμαστε και πρώτοι στην βαθμολογία. Να δείξουμε μια διαφορετική νοοτροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια και αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο.»

«Το ίδιο έργο με τους διαιτητές»

Ο Γιώργος Λυρώνης, από την πλευρά του, είχε πολλά παράπονα από τον Τσαγκαράκη και τους συνεργάτες του, παρόλο, βέβαια, που ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Εργοτέλη.

Ο προπονητής του Ηροδότου δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την νίκη, του εύχομαι αν μπορεί να διεκδικήσει την δεύτερη θέση. Ο Εργοτέλης είναι μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα του είναι ακόμη καλύτερος.

 Έμεινα ευχαριστημένος σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού απ’ την απόδοση της ομάδας μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην διαιτησία και σε αυτούς τους κυρίους που ήρθαν εδώ έχοντας παίξει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω ότι ο Εργοτέλης δεν κέρδισε δίκαια απλά δεν μπορώ να βλέπω κάθε εβδομάδα το ίδιο έργο απ’ τους διαιτητές.

Θεωρώ ότι ήταν λογικό η ομάδα να αποσυντονιστεί απ’ τα γρήγορα γκολ και την αποβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να αλλάξουμε την εικόνα καθώς ήμασταν πιο ήρεμοι. Δεν στέκομαι στην έκταση της ήττας όσο στο πως ήρθε αυτή και γι’ αυτό ευθύνεται ο διαιτητής της αναμέτρησης».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania