Παπαβασιλείου: Η ομάδα θα πάει αρκετά καλά

Football League 5 Αυγούστου 2018, 10:27

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου από την εικόνα του Εργοτέλη στο φιλικό με τον Γιούχτα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το συγκρότημα του θα πάει καλά, αν και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, ώστε να φτάσει ο ηρακλειώτικος σύλλογος στο επιθυμητό επίπεδο και ν’ αποδώσει το ποδόσφαιρο που θέλει.

Αναλυτικά είπε: «Το πρώτο δείγμα για την ομάδα μας ήταν θετικό. Είχαμε έναν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Πετύχαμε τρία γκολ ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Είδα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτός ήταν ο στόχος. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτά τα φιλικά βοηθούν τους παίκτες μας να αφομοιώσουν αυτό που θέλουμε να παίξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Νομίζω η ομάδα θα πάει αρκετά καλά. Έχουμε ποιότητα, όρεξη και διάθεση, παιδιά με φιλοδοξία. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είναι η Football League και δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος».

Αναφορικά, τώρα, με τα μεταγραφικά και σε ερώτηση αν η ομάδα θα έχει περαιτέρω ενίσχυση, ανέφερε: «Όπως έχω πει ίσως μια δυο κινήσεις να μπορούμε ακόμα να τις κάνουμε όμως αυτό θα το δούμε το επόμενο  διάστημα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad