Παπαβασιλείου: Η ομάδα βγάζει αυτά που επιθυμώ

Football League 23 Αυγούστου 2018, 12:40

Για άλλη μια φορά ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Ο προπονητής του Εργοτέλη εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του συγκροτήματος του απέναντι στον Ηρόδοτο και πρόσθεσε πως η ομάδα του έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Αναλυτικά τόνισε: «Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά αυτό που μετράει είναι ο τρόπος που δημιουργήσαμε φάσεις. Νομίζω σιγά-σιγά αφομοιώνουμε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και αν έχουμε καθαρό μυαλό τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Κάναμε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε λίγο η εικόνα του παιχνιδιού και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουνε. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουνε πολύ αυτοπεποίθηση όπως και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και συμπεράναμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες.

Η ομάδα βγάζει σε μεγάλο βαθμό πράγματα που επιθυμώ να βλέπω αλλά έχουμε ακόμη 3-4 εβδομάδες για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες, ώστε να προετοιμαστούμε και να γίνουμε μια καλή ομάδα».

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αυτή τη στιγμή κι άλλες προσθήκες. Ίσως να γίνει μια κίνηση για έναν παίχτη που θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά και να μη γίνει αυτό είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά».

«Χαμηλά το κεφάλι»

Ο Γιάννης Μπουτσάκης, από την πλευρά του, είπε πως υπάρχει βελτίωση, ωστόσο υπογράμμισε πως άπαντες συνεχίζουν με χαμηλά το κεφάλι και στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία.

Ο νεαρός μέσος επεσήμανε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος κατηγορία. Δείξαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και πετύχαμε ένα καλό σκορ. Το θετικό είναι ότι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε γκολ μέσα από φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και αυτό δείχνει ότι καιρό με τον καιρό υπάρχει βελτίωση.

Βαδίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, δουλεύουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε περισσότερο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία φέτος».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad