Παπαβασιλείου: Είτε Super League 1, είτε Super League 2!

Football League 24 Ιουλίου 2018, 10:53

Τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση περιμένει ο Εργοτέλης σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου, που έθεσε στόχο τη συμμετοχή της ομάδας σε παραπάνω κατηγορία, κάνοντας λόγο για Super League 1 ή Super League 2.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νέος προπονητής της ομάδας αναφορικά με τα μεταγραφικά ανέφερε ότι ίσως γίνουν 2-3 κινήσεις ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:  «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μέρα, έχουμε μία ολόκληρη προετοιμασία για να προετοιμάσουμε πράγματα, να δουλέψουμε πάνω στη φιλοσοφία για το τι ομάδα θέλουμε να είμαστε. Αυτά τα είπαμε και στα παιδιά. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα χαίρεται ο κόσμος του Εργοτέλη να έρχεται στο γήπεδο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο και από την άλλη να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε σωστή ισορροπία. Περιμένουμε την αναδιάρθρωση για να δούμε τι μπορεί να γίνει, είτε είναι Super League 1, είτε Super League 2, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Άλλες δύο με τρεις κινήσεις σίγουρα και θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Θα δούμε και κάποια πράγματα στην προετοιμασία. Αν δούμε ότι η ομάδα μπορεί να χρειαστεί κάτι έξτρα, είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει αυτή την επιθυμία».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Η Β’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, το γνωρίζουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε στο τι ομάδα θέλουμε να είμαστε εμείς και μετά σίγουρα θα πρέπει να γίνει πολύ προετοιμασία και στο τι είναι ο αντίπαλος, να είμαστε προετοιμασμένοι και να γίνεται καλή ανάλυση και του αντιπάλου ώστε να πηγαίνουμε στα παιχνίδια πάρα πολύ προετοιμασμένοι».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad