Παπαβασιλείου: Είμαστε έτοιμοι

Football League | 20 Οκτωβρίου 2018, 19:58

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο φιλικό με τον ΠΟΑ.

Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έδειξαν σωστή νοοτροπία στο ματς και πρόσθεσε ότι το συγκρότημα του είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παρότι είχαμε τις προϋποθέσεις. Η ομάδα έχει υπομονή και ηρεμία. Μπήκαμε με σωστή νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο και όλα τα παιδιά, που έπαιξαν, έδειξαν ότι είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό τεστ και μια καλή προπόνηση».

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανόλης Σκύβαλος, είπε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για εμάς, απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Ήταν μια ευκαιρία να μείνουμε σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτούμε το ρεπό που είχαμε στο πρωτάθλημα μας. Πράγματα που δουλεύουμε τα δείξαμε και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους προσπάθεια. Κοιτάμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Εργοτέλη και να πετύχει τους στόχους του».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad