Παπαβασιλείου: Αλλάζουμε επίπεδο

Football League 2 Σεπτεμβρίου 2018, 10:05

Ο Νίκκι Παπαβασίλειου είχε και πάλι να πει μόνο καλά λόγια για την εμφάνιση του Εργοτέλη κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα, ενώ από παιχνίδι σε παιχνίδι το συγκρότημα του αλλάζει επίπεδο. Εξέφρασε, τέλος, την ικανοποίηση του από την εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη περσινή σεζόν. Θέλαμε να δούμε που είμαστε και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ και ακόμη κάποιες κλασσικές ευκαιρίες.

Αυτόν τον ρυθμό δε τον κρατήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε λίγη κόπωση αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά καθώς σε κάθε παιχνίδι βελτιώνονται και είναι ξεκάθαρο στα μάτια τα δικά μου ότι δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα.

Για το αν αν υπάρξει κάποια ακόμη προσθήκη, ο Παπαβασιλείου υποστήριξε: «Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι άλλο. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα δημιουργούν συναγωνισμό, έχουν καταλάβει πως πρέπει να δουλεύουμε στη προπόνηση και στο παιχνίδι και σιγά-σιγά αλλάζουμε επίπεδο αντιλαμβανόμενοι το πώς πρέπει να είμαστε σε κάθε μέρος του παιχνιδιού. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και κάποιες λεπτομέρειες υπάρχει χρόνος να φτιαχτούν».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards