Παπάζογλου: Η θέση του ΟΦΗ στη Super League

Super League 1 23 Ιουλίου 2018, 17:01

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ,  ο Τάσος Παπάζογλου, βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι για να ξεκινήσει τη δουλειά με τη νέα του ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος για τη συμφωνία του με τους “ασπρόμαυρους” και πρόσθεσε ότι η θέση του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι στη Super League.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα.

Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν», είπε αρχικά ο έμπειρος στόπερ.

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ, λέει: «Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λιγκ και να πρωταγωνιστεί».

Αποκάλυψε, επίσης, πως: «Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης, φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια , να έρθω στην ομάδα».

Το μήνυμα του για τον κόσμο του ΟΦΗ, τέλος, είναι: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad