Παντελίδης… επί δύο στον Αρη

Super League 1 14 Νοεμβρίου 2018, 15:55

Παντελίδης στο... τετράγωνο θα υπάρχει στο προπονητικό επιτελείο του Αρη στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί τον νέο προπονητή του Αρη και τον αντικαταστάτη του Πάκο Ερέρα στον “κίτρινο” πάγκο. Ο έμπειρος προπονητής μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αστέρας Τρίπολης “ανηφόρισε” στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ακη Βάβαλη. Στο τεχνικό τιμ ως γυμναστής θα είναι ο άλλοτε προπονητής φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, Σάκης Παντελίδης, ενώ εντάχθηκε ως αναλυτής και ο Πέτρος Σομπότοβιτς. Στο τιμ παραμένουν οι Τόλης Τερζής (βοηθός προπονητή) και Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Η συμφωνία με το νέο προπονητή, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για 1,5 χρόνο.

Συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είναι οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή), Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής), ενώ στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν οι Τόλης Τερζής (βοηθός προπονητή) και Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad