Πανελλήνιες πρωτιές για Χανιωτάκια στην Ελευσίνα

Πινγκ Πονγκ | 4 Οκτωβρίου 2018, 11:29

Με πανελλήνιες διακρίσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά στο πινγκ πονγκ για τα Χανιωτάκια.

Συγκεκριμένα, αυτό συνέβη στο πρώτο φετινό αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο κλειστό της Ελευσίνας και όπου σφράγισαν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου οι Ανδρέας Βαμιανάκης και Ζωή Καζάκου σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες αντίστοιχα.

Πρόκειται για αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων που αγωνίζονται αυτή τη χρονιά σε άλλα σωματεία και οι οποίοι έτσι κατάφεραν να έχουν μία εξαιρετική παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες.

Ο Βαμιανάκης που αγωνίζεται για λογαριασμό του Ιφίτου Πατρών επικράτησε στον μικρό τελικό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου (Α.Σ. Ατλαντας Αγίας Βαρβάρας) με 3-1, ενώ έχασε την πρόκριση για τον τελικό, από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κωνσταντίνο Μηλικούδη (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας) με 3-0.

Αντίστοιχα, στις Παγκορασίδες, η Ζωή Καζάκου (φωτ.) που αγωνίζεται στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κέρδισε στον μικρό τελικό την Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης) με 3-1, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Χρυσούλα Καμπουράκη (Γ.Α.Σ. Ελευσίς) με 3-2, η οποία στη συνέχεια αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.

 

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών ήταν αξιόλογη. Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη που αγωνίζεται στον Π.Κ.Δ. Ταύρου αναδείχτηκε 9η στις Νεανίδες και η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη (Π.Κ.Δ. Ταύρου) ήταν 13η.

Στις Κορασίδες, τα τρία κορίτσια του ΟΑΧ, Θεανώ Βεργεράκη, Ζωή Αγγελίδου και Ανελίζε Βαμβακάκη, προσπάθησαν για το καλύτερο, με τη Βεργεράκη να βρίσκεται στην 7η θέση, χάνοντας μια θέση στην 4άδα από την μετέπειτα νικήτρια της κατηγορίας, Εβελίνα Μερεμβελιωτάκη, η Βαμβακάκη αναδείχτηκε 11η και η Αγγελίδου 12η.

Τέλος, στους Παίδες, ο Θεοχάρης Σπυριδάκης για τον ΟΑΧ προσπάθησε για την πρόκρισή του στους “16” χωρίς να τα καταφέρει.

 

JoyMachine

Rabona ad