Παναχαϊκή: Ανθρώπινο λάθος…

Super League 2 11 Οκτωβρίου 2019, 15:26

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδει την ακύρωση των διεθνών μεταγραφών τεσσάρων ποδοσφαιριστών της η Παναχαϊκή. 

/Bella Pizza

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της η ακύρωση των μεταγραφών Κοτσώνη, Ατανάτσκοβιτς, Ιμεράι και Ορλαντιτς οφείλεται σε «ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο όπως φάνηκε δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας. Υπάλληλος η οποία δούλεψε στην ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, κατά την αποχώρηση της από την ομάδα, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε την διάδοχη κατάσταση για το πως ολοκληρώνονται διεθνείς μεταγραφές. Δεν μετέφερε τις γνώσεις που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς είχαμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την ακύρωση των διεθνών μεταγραφών των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κοτσώνη, Marko Atanackovic, Maldin Ymeray και Petar Orlandic, ενημερώνει για τα εξής:

Από την πλευρά της ΠΑΕ και αφού προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εκδοθούν τα δελτία των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έχει προηγηθεί ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο όπως φάνηκε δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας.

Υπάλληλος η οποία δούλεψε στην ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, κατά την αποχώρηση της από την ομάδα, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε την διάδοχη κατάσταση για το πως ολοκληρώνονται διεθνείς μεταγραφές. Δεν μετέφερε τις γνώσεις που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς είχαμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αναλαμβάνει τις ευθύνες που τις αναλογούν και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα λύσει το θέμα για το συμφέρον της ομάδας μας.

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad