“Πακέτο” από Πανσερραϊκό Παπουτσογιαννόπουλος και Τσαμούρης

Πλατανιάς | 18 Αυγούστου 2018, 11:58

Δύο νέοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφτάσει τις τελευταίες ώρες στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. H αναφορά γίνεται για τους Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο και Κώστα Τσαμούρη.

Ουσιαστικά, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο athlitiko ότι αναμένεται να ακολουθήσουν τους Βραζιλιάνους, Γκοτ και Μποσέτι και που μαζί με τον Βουκελάτο θα είναι οι επόμενοι τρεις που θα ανακοινωθούν επίσημα από τον Πλατανιά.

Παπουτσογιαννόπουλος και Τσαμούρης ήταν συμπαίκτες τη χρονιά που πέρασε στον Πανσερραϊκό, παίζοντας ο μεν σε 23 παιχνίδια και ο δε σε 20. Εχουν παρελθόν, παρότι και οι δύο, 24 ετών, σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα ο Παπουτσογιαννόπουλος ήταν για 4 χρόνια στον Παναιτωλικό μετρώντας 28 εμφανίσεις ενώ ο Τσαμούρης ήταν στο ρόστερ της Ξάνθης τη διετία από το 2012 μέχρι το 2014, επόμενος, δε, σταθμός του πριν τον Πανσερραϊκό ήταν η Λαμία στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Παπουτσογιαννόπουλος, που να σημειωθεί ότι δεν είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε (το 2015) στον Α.Ο. Χανιά, παίζει ως μέσος ενώ ο Τσαμούρης είναι αμυντικός.

Κατά συνέπεια, με αυτές τις μεταγραφές, ο Πλατανιάς αναμένεται να φτάσει τις 13 προσθήκες στο ρόστερ που ετοιμάζεται εν όψει της νέας χρονιάς.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad