ΠΑΕ Χανιά: «Κάθε παιχνίδι στα Περιβόλια θα είναι γιορτή»

Χανιά | 15 Οκτωβρίου 2019, 13:56

Κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων απευθύνει η ΠΑΕ για στήριξη στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και λίγο διάστημα, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για τις εγγραφές για τις κάρτες διαρκείας. 

/Bella Pizza

Στην ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «Κάθε παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίων για εμάς θα είναι γιορτή και – εκτός του αγωνιστικού κομματιού – φέτος δίνουμε “Πάσα Στη Ζωή” μέσω του κοινωνικού μας προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις εντός και εκτός γηπέδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που περιέχει και πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας, είναι η εξής:

Η ώρα για τη στήριξη της νέας προσπάθειας για τα Χανιά μας έφτασε! Κλείστε θέση στην κερκίδα και ελάτε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκίνησε στη Super League 2.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ομάδα και κόσμος, γινόμαστε ένα και ετοιμαζόμαστε για τα πολλά και σπουδαία παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα στην έδρα μας. Με εσάς στο πλευρό μας γινόμαστε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τον διασχίσουμε μαζί!

Κάθε παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίων για εμάς θα είναι γιορτή και – εκτός του αγωνιστικού κομματιού – φέτος δίνουμε “Πάσα Στη Ζωή” μέσω του κοινωνικού μας προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις εντός και εκτός γηπέδων.

Προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Χανιά για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και ετοιμαστείτε για το όμορφο ταξίδι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η εγγραφή για τις Κάρτες Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 συνεχίζεται καθημερινά και οι τιμές υπενθυμίζεται ότι είναι οι εξής:

Θύρα VIP: 300 ευρώ
Θύρες 1-2: 100 ευρώ
Θύρα 3: 50 ευρώ

*Η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν

Για πληροφορίες-εγγραφές επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα:

Χανιά: τηλ. 6974996627 – 6942970975
Καστέλι Κισσάμου: τηλ. 2822400063 – 6945797080

Ενας νομός, μία καρδιά, ένα όνειρο, ΠΑΕ Χανιά!

Diarkeias1

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad