Παγκόσμια 4η η Παπαγεωργίου, στην 8η θέση όλα τα κορίτσια

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 21 Ιουλ 2018, 23:07

Νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν με την Εθνική μας ομάδα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η πιο σημαντική ανήκει στη Νικολέτα Παπαγεωργίου, η οποία μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά κατάφεραν να βρεθούν στην 4η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο Μικτό Ντουέτο, φλερτάροντας έτσι με μία θέση κοντά στα μετάλλια.

Papageorgiou Gortsilas

Γκορτσιλάς και Παπαγεωργίου στο Μικτό Ντουέτο.

Από εκεί και πέρα και τα τρία κορίτσια έλαβαν μέρος στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Ομαδικό, όπου η Ελλάδα βρέθηκε στην 8η θέση. Συγκεκριμένα, οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη αγωνίστηκαν μαζί με τις Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Νεφέλη Γκαγιάννη, Βασιλική Κοφίδη και Ιφιγένεια Δίπλα, φέρνοντας τη χώρα μας σε μία τιμητική θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Zouzouni Papageorgiou Kourgiantaki ETHNIKI NEANIDON

Η Εθνική Νεανίδων με τα τρία κορίτσια από τα Χανιά.

Την Κυριακή (22/7), τελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή για την Εθνική μας ομάδας στο αγώνισμα του Κόμπο, ενώ η Νικολέτα Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Γκορτσιλάς θα συμμετάσχουν αυτή τη φορά στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Μικτού Ντουέτου.

karta antonis garden

Rabona ad