Παίρνει “σίγουρα” τερματοφύλακα – Τι γίνεται με τα άλλα μεταγραφικά

Πλατανιάς | 17 Δεκεμβρίου 2019, 13:01

Ειλημμένη μπορεί να θεωρείται η απόφαση στον Πλατανιά να αποκτηθεί τερματοφύλακας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μένει να φανεί καταρχήν τι θα γίνει με τον Γκοτ και ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα, με τις σχετικές αποφάσεις να πρόκειται να ανακοινωθούν προσεχώς από τον πρόεδρο. Από ‘κει και πέρα, η απόφαση για τον ερχομό τερματοφύλακα στον Πλατανιά μπορεί να θεωρείται βέβαιη, ανεξαρτήτως από το αν αυτή τη στιγμή υπάρχει στο ρόστερ και ο Μαντζάρης. Επίσης μένει να φανεί λόγω και της όχι και τόσο καλής κατάστασης που βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας εάν στο τελευταίο ματς για το 2019, το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, θα προτιμηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Μαντζάρης, αντιμετωπίζοντας κιόλας την προηγούμενη του ομάδα.

Για τα μεταγραφικά, η διοίκηση του Πλατανιά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και ναι μεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρά κενά μετά την απώλεια τριών παικτών (Νίλι, Λεωνιδόπουλος, Μάικιτς), από την άλλη μένει να φανεί πώς θα καλυφθούν αυτά και κυρίως ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να τους αντικαταστήσουν όταν ούτως ή άλλως η ομάδα δείχνει εδώ και καιρό ότι είχε “θέματα” σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad