Παίζουν την άνοδο στην Α1 τα κορίτσια του ΝΟΧ

Πόλο 12 Ιουλ 2018, 12:16

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στην Α1 εθνική κατηγορία θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο (14, 15/7) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα και μετά την εξαιρετική πορεία που κατέγραψαν στα προκριματικά, τα κορίτσια του Τάσου Παραδά θα αγωνιστούν στην τελική φάση ή αλλιώς στον όμιλο ανόδου, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Ουσιαστικά, ο ΝΟΧ θα δώσει τρία παιχνίδια απέναντι σε Πανιώνιο, Χίο και Ν.Ο. Λάρισας και στο ενδεχόμενο που τερματίσει στην 1η θέση θα πάρει την άνοδο για την Α1. Βάσει της δυναμικότητας των ομάδων όπως “φάνηκε” στα προκριματικά, οι πιο δυνατές ομάδες του γκρουπ “δείχνουν” ο ΝΟΧ και η Λάρισα, στην οποία προπονητής είναι ένας Χανιώτης, ο Βασίλης Κουνδουράκης.

Αναλυτικά, η  αποστολή για τον ΝΟΧ που αναχωρεί την Παρασκευή (13/7) το βράδυ από τα Χανιά είναι η εξής: Γεραρχάκη, Μαστρομανώλη, Πλουμή, Ζανιδάκη, Πενταράκη, Μητράκη, Κατσουλάκη, Σαραβελάκη, Μουζακίτη, Λελεδάκη, Παυλοπούλου Παπασηφάκη, Μπαλωμενάκη

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελικής φάσης είναι το εξής:

1η αγωνιστική Σάββατο (14/7)
12:00 Ν.Ο. Χανίων – Πανιώνιος
13:00 Ν.Ο. Λάρισας – Χίος

2η αγωνιστική Σάββατο (14/7)
19:00 Ν.Ο. Λάρισας – Πανιώνιος
20:00 Ν.Ο. Χανίων – Χίος

3η αγωνιστική Κυριακή (15/7)
10:00 Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ο. Λάρισας
11:00 Χίος – Πανιώνιος

 

karta antonis garden

Rabona ad