Πίτσος: Όποιος βάλει πρώτος γκολ έχει πλεονέκτημα

Γ' Εθνική 5 Δεκεμβρίου 2019, 19:48

Από τέσσερις συνεχόμενες νίκες προέρχεται ο Γιούχτας, ο οποίος θα φιλοξενηθεί την προσεχή Κυριακή στο Ατσαλένιο από τον ΠΟΑ. Ο Μηνάς Πίτσος πιστεύει ότι στα ντέρμπι μετρά περισσότερο η ψυχή και η αποφασιστικότητα κι ότι όποιος σκοράρει πρώτος έχει προβάδισμα νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Γιούχτα στη Facebook σελίδα της Ηρακλειώτικης ομάδας:

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν για τον καθένα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΠΟΑ. Είναι πραγματικά ντέρμπι, που μετράει η ψυχή και η αποφασιστικότητα για να τα διεκδικήσεις. Σίγουρα όποιος βάλει πρώτος γκολ, έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα σε τέτοια ντέρμπι. Εμείς προερχόμαστε από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων και θέλουμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.»

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει, όπως και ο τιμωρημένος Ραπτάκης. Επίσης δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Μηνά Πίτσου ο Κόλλιας (υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση) και ο Μάνος Κασσωτάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την έλευση του νέου έτους.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad