Πίτσος: Στόχος Γιούχτα και ΠΟΑ είναι τα πλέι οφ

Γ' Εθνική 10 Οκτωβρίου 2019, 20:52

"Ανοιχτό" σε όλα τα αποτελέσματα πιστεύει ο Μηνάς Πίτσος πως είναι το Ηρακλειώτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Γιούχτα και ΠΟΑ στις Αρχάνες, θεωρώντας πως η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Τον ΠΟΑ θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή (14/10, 16:00) στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο Αρχανών ο Γιούχτας, με τον προπονητή του να δηλώνει στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είναι ένα ντέρμπι και είναι γνωστό ότι τέτοια ντέρμπι αρέσουν στους ποδοσφαιριστές και συναρπάζουν τον φίλαθλο κόσμο.

Έζησα στον ΠΟΑ αρκετά καλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, είναι πολλά που με δένουν με την ομάδα, αλλά τώρα είμαστε αντίπαλοι και θα προσπαθήσω με τον Γιούχτα να είμαστε εμείς οι νικητές.

Ως ομάδες ασφαλώς και γνωριζόμαστε καλά, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία. Στόχος και των δύο ομάδων είναι τα πλέι οφ και σίγουρα χρειάζεται συνεχή προσπάθεια σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.

Σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι μέσα όλα τα αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.»

Στα αγωνιστικά του Γιούχτα, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τον ΠΟΑ οι τραυματίες Σφυρογιαννάκης – Βαρδής. Αμφίβολη είναι οι συμμετοχή του Ραπτάκη και του Κασσωτάκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μηνάς Πίτσος θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad