Πίτσος: Πιο δυνατό στην έδρα του το ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 17 Οκτωβρίου 2019, 19:18

Για την πρώτη εκτός έδρας αποστολή της σεζόν για τον Γιούχτα, απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, μίλησε ο Μηνάς Πίτσος.

Εκφράζοντας την άποψη ότι η χανιώτικη ομάδα μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατή ο τεχνικός του Γιούχτα επισήμανε ότι “κλειδί” για την ομάδα του θα είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν και να είναι προσεκτική στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα του Γιούχτα έχουν ως εξής: «Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που οι τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν έγιναν γκολ. Πιστεύω όμως ότι αυτό που αξίζαμε και στερηθήκαμε στα δύο παιχνίδια, θα μας το δώσει η τύχη στα επόμενα».

Για το παιχνίδι με τον Γιούχτα: «Είναι η πρώτη αποστολή της ομάδας εκτός Ηρακλείου, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα του, το ΣΥΝΚΑ παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατό. Εμείς δεν έχουμε από την πλευρά μας παρά να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις, την βελτίωση και την ανοδική αγωνιστική πορεία που δείχνουμε. Κλειδί για εμάς θα είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και ασφαλώς να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί το ΣΥΝΚΑ διαθέτει επικίνδυνη επιθετική γραμμή».

ΕΚΤΟΣ Ο ΤΟΥΓΛΗΣ – ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ

Ο Μηνάς Πίτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τουγλή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Πλουσής και Τζανής, που έχασαν προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κασσωτάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Υπάρχει περίπτωση να γίνει προπόνηση και το Σάββατο (19/10) ώστε να διαπιστώσει ο Ηρακλειώτης τεχνικός την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad