Πίτσος: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Οκτωβρίου 2019, 21:31

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στις Μουρνιές επί της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος.

Ο Γιούχτας επικράτησε της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 1-0 και ο Μηνάς Πίτσος στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ευχαρίστησε τη Χανιώτικη ομάδα για τη φιλοξενία. Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς στις Μουρνιές:

«Ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα μου και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε τις πάρα πολύ καλές μας εμφανίσεις και αποδείξαμε και εκτός Αρχανών ότι δεν κοιτάζουμε πλέον έδρες.

Το έχω ξαναπεί ότι μια καλή ομάδα, αν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, το δείχνει μέσα έξω. Σήμερα μας αφήνει ικανοποίηση το τελικό αποτέλεσμα αλλά είναι κρίμα από την άλλη πλευρά να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες και να μην έρχονται περισσότερα γκολ.

Το ευχάριστο είναι ότι είμαστε δημιουργικοί και συνέχεια είμαστε κοντά στο γκολ, σκοράρουν οι επιθετικοί μας αλλά θα ήταν πάλι κρίμα η απόδοση της ομάδας να μη συνοδευτεί από τη νίκη, την οποία πήραμε με την αξία μας.

Ήταν καθολική η υπεροχή μας, λες και παίζαμε στην έδρα μας και ευχαριστούμε τον κόσμο των Αρχανών που ακολούθησε την ομάδα στα Χανιά και μας υποστήριξε. Ευχαριστούμε και την ομάδα του ΣΥΝΚΑ για την άψογη φιλοξενία.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad