Πίτσος: Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση

Γ' Εθνική 5 Αυγούστου 2018, 19:48

Ο Μήνας Πίτσος ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του Γιούχτα απέναντι στον Εργοτέλη, παρά την ήττα των Αρχανιωτών.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και με πολλή δουλειά θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους της, ενώ πρόσθεσε πως απαιτείται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά είπε: «Ο τεχνικός του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος από την πλευρά του αφού ευχήθηκε καλή  ποδοσφαιρική χρονιά μίλησε για το φιλικό λέγοντας: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει η ομάδα μου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Θέλαμε να αρχίσουμε με δύσκολα φιλικά προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και σίγουρα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Με πολλή δουλειά η συνέχεια για εμάς θα είναι καλή. Σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθούμε με ένα – δυο ποδοσφαιριστές ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση και απλά περιμένουμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω ότι τον στόχο που έχουμε βάλει εξ’ αρχής, που είναι η παραμονή, θα τον πετύχουμε.

Όσον αφορά το φιλικό, δεν μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα, απλά πρέπει να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίξαμε ένα φιλικό με μια μεγαλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα και έβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα. Εύχομαι στον Νίκκι Παπαβασιλείου να έχει μια καλή πορεία και θα την έχει, γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και εύχομαι και στον Εργοτέλη να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του».  

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad