Πίτσος: Αδικείται το ΣΥΝΚΑ από τη βαθμολογική του θέση

Γ' Εθνική 13 Δεκεμβρίου 2019, 22:37

Την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιούχτας, με τον τεχνικό της ομάδας των Αρχανών να "στάζει μέλι" για τον προσεχή αντίπαλό του.

Ο Μηνάς Πίτσος προβληματίζεται με την (πολύ καλή) εκτός έδρας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που συνδυάστηκε με τα διπλά στο Ηράκλειο κόντρα σε Ηρόδοτο και Πόρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Γιούχτα στη Facebook σελίδα της ομάδας του:

«Το ΣΥΝΚΑ θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κάνει μια προσπάθεια να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας και θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα διπλά που έκανε με Πόρο και Ηρόδοτο.

Όμως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα και έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Πρέπει να νικήσουμε για να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε ότι έχουμε με κόπο χτίσει. Την κατάλληλη στιγμή επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από αυτά τα εκτός έδρας ματς και πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad