Πίστη για πρόκριση από Ριτζάκη-Μουριζάκη

Μικτές Ομάδες | 14 Μαρτίου 2019, 22:20

Γιώργος Ριτζάκης και Γιώργος Μουριζάκης εμφανίζονται αισιόδοξοι μετα την κλήρωση των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Χανίων στη φάση των "16" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Κ16 θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κυκλάδων και η Κ14 την ΕΠΣ Βοιωτίας, με τις δύο αναμετρήσεις να προορίζονται για την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Οπως τονίζουν αμφότεροι οι δύο προπονητές στο athlitiko, η εμπειρία που θα αποκτήσουν τα παιδιά από αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντική. Σχετικά με την πρόκριση, σημειώνουν ότι όλα είναι ανοικτά από τη στιγμή που πρόκειται για μονά παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Ριτζάκη: «Βασική μας επιδίωξη είναι να έχουμε μια καλή εικόνα εξωαγωνιστικά με τη παρουσία μιας τόσο πολυάριθμης αποστολής στην Αθήνα αλλά και αγωνιστικά με την απόδοση της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Σκοπός είναι να ξεχωρίσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές μέσα από τους αγώνες αυτούς (της Κ14 και της Κ16) και από τη στιγμή που παίζουμε ένα νοκ-αουτ παιχνίδι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μέσα στο γήπεδο θελουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν με όλες μας τις δυνάμεις».

Οι δηλώσεις του Μουριζάκη: «Δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα των αντιπάλων. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται την δικιά μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε κάποια στοιχεία για τον αντίπαλο. Επίσης πολύ σημαντικό για εμάς είναι οι εμπειρίες που θα μαζέψουν τα παιδιά μας. Επίσης στα μόνα παιχνίδια είναι ανοιχτά όλα τα αποτελεσματα».

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana