Πήρε την εκλεκτή της καρδιάς του μέσω… φάρσας ο Φανουριάκης (pics)

Πέργαμος Παρασκήνιο | 28 Αυγούστου 2018, 12:35

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/8) ο Οδυσσέας Φανουριάκης, καθώς ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου μαζί με την αγαπημένη του Αγγελική.

Ο αρχηγός της Περγάμου θα θυμάται ωστόσο αυτή την ιδιαίτερη βραδιά για ακόμα ένα λόγο, καθώς την ώρα που περίμενε τη νύφη στην εκκλησία, εμφανίστηκε τελικά μία… άλλη νύφη, με τον ίδιο να παθαίνει ένα μικρό σοκ.

fanouriakis.jpg1

fanouriakis.jpg gamos.jpg2

Τελικά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες επρόκειτο για μία καλοστημένη φάρσα την οποία είχαν ετοιμάσει οι συνάδελφοι του από τη ΔΕΔΙΣΑ, καθώς σε ρόλο κουμπάρου ο Λευτέρης Μαρκάκης παρέδωσε στον γαμπρό τον Φάνη Πετράκη που είχε ντυθεί στα λευκά για μερικά λεπτά.

Μόλις η πλάκα τελείωσε και αφού βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, εμφανίστηκε τελικά η αυθεντική νύφη που δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη του Αγγελική, με το ζευγάρι να ενώνεται στη συνέχεια και επίσημα με τα δεσμά του γάμου.

Στην τελετή βρέθηκε σύσσωμη και η ομάδα της Περγάμου η οποία εύχεται στον αρχηγό της κάθε ευτυχία στο νέο ξεκίνημα με τη σύζυγό του.

Οι θερμότερες ευχές στο ζευγάρι και από το athlitiko

Η ενημέρωση της Περγάμου έχει ως εξής:

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο αρχηγός της ομάδας μας Φανουριάκης Οδυσσέας, έπειτα από το πολύ καλό στενό μαρκάρισμα που δέχτηκε από την αγαπημένη του Αγγελική. Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας τους εύχονται βίο ανθόσπαρτο, να είναι υγιείς, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι πάντοτε. Αρχηγέ να μας ζήσετε!

fanouriakis.jpg gamos

karta antonis garden

Rabona ad