Πήρε Λουκάο ο Απόλλων Λάρισας

Football League 25 Ιουλ 2018, 18:08

Τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Λουκάο, απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας και στην ανακοίνωση υπάρχει διάψευση του παίκτη ότι "κόπηκε" τις προηγούμενες ημέρες από άλλη ομάδα (Καραϊσκάκης).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πλήρες όνομα του νέου αποκτήματος της ομάδας της Λάρισας είναι Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες, αλλά είναι πιο γνωστός στη χώρα του ως Λουκάο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον υψηλόσωμο βραζιλιάνο επιθετικό ποδοσφαιριστή Lucas Marcos Meireles (Lucao) και πλέον λογίζεται στα πλάνα του προπονητή κ. Troisi για την νέα αγωνιστική περίοδο.

O Lucao φημίζεται για την δεινότητα του, στο σκοράρισμα τόσο με τα πόδια, όσο και με το κεφάλι και αναμένεται να ενισχύσει αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε τον Lucao στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να αποδώσει τα μέγιστα.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε ότι νοιώθει, από την πρώτη στιγμή, οικεία στην Λάρισα και αρκετά ικανοποιημένος από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο, θέλοντας να τα δώσει όλα για τον Απόλλωνα και να βοηθήσει όσο μπορεί, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ουδέποτε πέρασε στην Ελλάδα εργομετρικές εξετάσεις (σε άλλη ομάδα) και φυσικά ποτέ δεν “κόπηκε” όπως ψευδώς είχε διαδοθεί.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad