Πήρε Καλογεράκη η Επισκοπή

Γ' Εθνική 5 Σεπτεμβρίου 2018, 15:19

Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Νίκου Καλογεράκη, γνωστοποίησε η Επισκοπή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Ο 18χρονος που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του στόπερ όσο και του αμυντικού ξεκίνησε από το Ρέθυμνο ΠΣ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κ15 του ΟΦΗ, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΑΠ, ομάδα που αγωνίζεται στο Α’ τοπικό Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλαου Καλογεράκη. Ο νεαρός Νικόλας έχει γεννηθεί στις 17/3/2000 και έχει ύψος 1.90μ.. Αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο Ρέθυμνο ΠΣ. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους έπαιξε στην ΕΑΠ (Α’ τοπικό Ρεθύμνου).

Ο Νικόλας έδωσε εξετάσεις όλες αυτές τις μέρες στην προετοιμασία της ομάδας μας και τις πέρασε επιτυχώς.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει θερμά και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω κι ότι θα πρέπει να βάζω ακόμη περισσότερους στόχους.

Η Επισκοπή είναι ένα επαγγελματικό σωματείο το οποίο θέλει μονίμως να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο έχοντας ως στόχο τον πρωταθλητισμό χαρίζοντας κίνητρα στους παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις».

 

Estrella