Πήρε άδεια λειτουργίας το “Γεντί Κουλέ”

Super League 1 12 Σεπτεμβρίου 2018, 13:15

Η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε την έγκριση για τη χρήση του "Γεντί Κουλέ" από τον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το γήπεδο του ηρακλειώτικου συλλόγου εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και πλέον μπορεί και επίσημα να φιλοξενήσει τους αγώνες των ασπρόμαυρων στη Super League, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου (15/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια.

Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania