“Πέρασε” ο κανονισμός για την αδειοδότηση

Ποδόσφαιρο 26 Νοεμβρίου 2018, 18:29

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα και βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έγκριση του κανονισμού αδειοδότησης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το “παρών” έδωσαν στη συνάντηση τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριος Γεωργίου, καθώς και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμον των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Η Ομοσπονδία, έτσι, ενέκρινε τον κανονισμό που πρότεινε την περασμένη εβδομάδα η Super League για την αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμό μεταγραφών σε όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν. Εγκρίθηκε, ακόμη, το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων, για το οποίο έχει δώσει την έγκρισή της και η UEFA.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Ενεκρίθη ο κανονισμός αδειοδότησης της Super League περιόδου 2018-19, ως εισήχθη στην Ε.Ε. μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Ενεκρίθη το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την UEFA. Καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη.

Ενεκρίθη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ στη Σύρο στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019. Ενεκρίθη το πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου περιόδου 2018-19».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad