Πάρτι… τίτλου στις Μουρνιές!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ΑΕ Κυδωνίας | 14 Απριλίου 2018, 19:30

Ημέρα γιορτής ήταν η σημερινή για το ΣΥΝΚΑ, που κατέκτησε και μαθηματικά το δεύτερο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων τα τελευταία τρία χρόνια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για την 32η αγωνιστική η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη υποδέχτηκε την ΑΕ Κυδωνίας στις Μουρνιές, την οποία κέρδισε με 7-0 και «μετέτρεψε» το ματς σ’ ένα… πάρτι τίτλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι μη αφήνοντας κάποιο περιθώριο στην Ένωση που παραμένει σε δύσκολη θέση πάντως στην 17η θέση της βαθμολογίας μαζί με τα Ροδωπού με 33 βαθμούς.

Τα τέρματα για τους πρωταθλητές, που δεν είχαν τον Κολιτσιδάκη στον πάγκο που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους από την αναμέτρηση, έβαλαν οι Βαρδάκης (3’), Βεστάκης (5’, 54’), Γανωτής (12’), Ψαράκης (14’) και Τσικουδάκης (62’, 68′).

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Ταταράκης, Βαρδάκης, Κομπογεννητάκης (55’ Καρβουνιάρης), Παληγεώργος, Ζντράβκοβιτς, Σοφούλης (46’ Μαστραντωνάκης), Ψαράκης (55’ Τσικουδάκης), Μποτωνάκης, Γανωτής (55’ Γιακουμάκης), Βεστάκης.

ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ (Γιώργος Αγγελάκης): Π. Γεωργανάς,. Γ. Γεωργανάς (46’ Σίνης), Δημητρογιαννάκης, Παντελάκης (62’ Σφυριδάκης), Καλογεράκης, Χεντρέι (70’ Κλάδος), Γκιούλα, Παρασκευουδής, Αρζίδης (27’ Μπ. Κοκολάκης), Λούπου, Γ. Κοκολάκης.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis