Πάνω από 12.500 παιδιά στο SOCCA World Cup 2019

Ποδόσφαιρο 17 Οκτωβρίου 2019, 21:18

Κατάμεστο κάθε μέρα το γήπεδο από τα σχολεία της Κρήτης που ζουν τη διοργάνωση!

Μοναδικές στιγμές με χιλιάδες μαθητές να παρακολουθούν καθημερινά στο Ρέθυμνο τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που ήρθε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το SOCCA World Cup 2019! Με συντονισμένες ενέργειες από τους υπεύθυνους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του νησιού και του γραφείο φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου, τα παιδιά της Κρήτης απολαμβάνουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των αγώνων, ενώ χειροκροτούν κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών!

Ντρένοβα: «Να μην τα παρατάτε»

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Μπαστάκη και τον Πασχάλη Ξάνθο, υπεύθυνο τερματοφυλάκων επισκέπτονται καθημερινά μαζί με τους παίκτες την εγκατάσταση για να μιλήσουν στα παιδιά και να τους δώσουν πολύτιμα μηνύματα αξιών ζωής. «Σας ευχαριστούμε που έρχεστε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και στηρίζετε τόσο ζεστά και την Ελληνική ομάδα. Εμείς θέλουμε να παλεύετε στη ζωή, να βάζετε στόχους και να μην τα παρατάτε. Είναι σημαντικό να ακούτε τους δασκάλους σας και να μη χάνετε το χαμόγελο από τα χείλη σας», ήταν το μήνυμα του Eλληνα τεχνικού προς τα παιδιά, τα οποία αποθεώνουν διαρκώς την Ελλάδα σε κάθε βήμα της στο Ρέθυμνο.

Χιλιάδες κόσμου γεμίζει την εγκατάσταση!

Μοναδικό το φαινόμενο με τον κόσμο στο Ρέθυμνο! Κάθε μέρα, το γήπεδο του SOCCA World Cup είναι ασφυχτικά γεμάτο, ενώ χιλιάδες κόσμου μένουν έξω από αυτό και βλέπουν τους αγώνες από γιγαντοοθόνη! Για το λόγο αυτό, η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου ανέβασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τον κόσμο που έβλεπε έξω από το γήπεδο τον αγώνα της με την Αίγυπτο και τον ευχαρίστησε για τη συγκινητική στήριξη που έχει σε κάθε αγώνα της! Συγκεκριμένα, έγραψαν: «Πάνω από 3.500 φίλαθλοι είδαν τον αγώνα μας με την Αίγυπτο από τη γιγαντοοθόνη, έξω από το κατάμεστο γήπεδο! Σας ευχαριστούμε θα τη στήριξη! Αντίπαλος μας απόψε η Λετονία και πάμε για την πρόκριση στους “16” του κόσμου (21:00, ζωντανά από τα κανάλια novasports.gr)!

Υπενθυμίζεται πως χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad