Πάντα κοντά στον ΟΦΗ ο Παπαδάκης

Super League 1 20 Αυγούστου 2018, 17:31

Ο ΟΦΗ επισκέφτηκε την Κυριακή τη Δαμάστα και συμμετείχε σε εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην περιοχή.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, αυτό έδωσε ένα φιλικό με την τοπική ομάδα του χωριού, που έληξε ισόπαλο 1-1. Το “αφεντικό” του συλλόγου, που τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ, ο Αντώνης Παπαδάκης, στηρίζει έμπρακτα τους “ασπρόμαυρους” και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη του αγάπη.

Αναλυτικά είπε: «Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα είμαι πάντα δίπλα του. Από όποιο μετερίζι και στα καλά και στα κακά του. Είμαι συγκινημένος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του ΟΦΗ για την τιμή που μας κάνανε και το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο ΟΦΗ. Μας τίμησε με την παρουσία του και τον ευχαριστώ».

Αναφορικά με το έργο που επιτελεί στην ομάδα του χωριού του, ανέφερε: «Έχουμε αρκετά να κάνουμε ακόμη, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στόχος να κάνουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης, δήλωσε: «Ήρθαμε στη Δαμάστα, για να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στον πόλεμο.  Αλλά να τιμήσουμε και το φίλο Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος πολλάκις έχει βοηθήσει την ομάδα μας. Ο Αντώνης αγαπάει το χωριό του και βοηθάει πολλά σωματεία. Ότι κάνει το κάνει από αγάπη. Μέσα σε αυτήν την αγάπη είναι και ο ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να δίνει τη βοήθεια του στην ομάδα μας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad