“Πάλεψε” τον Ολυμπιακό ο ΝΟΧ

Πόλο 15 Οκτωβρίου 2019, 17:32

Την αναμενόμενη ήττα γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, χάνοντας με σκορ 19-8 από τον πολύ δυνατό Ολυμπιακό στον αγώνα που διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων.

Το έργο του Ναυτικού Ομίλου ήταν εκ προοιμίου δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Champions League και ουσιαστικά ο στόχος ήταν να μπορέσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός. Αυτό, στο μετρό του δυνατού, ο ΝΟΧ, το κατάφερε, σκοράροντας αρκετά γκολ σε βάρος των “ερυθρολεύκων”.

Από ‘κει και πέρα, το βάρος σε ό,τι αφορά τη συγκομιδή βαθμών πέφτει στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Μπατάκης, Βουλγαράκης και Αγιωργούσης σκόραραν από δύο γκολ ενώ για τον Ολυμπιακό ο Χανιώτης, Μανώλης Μυλωνάκης και ο Γενηδουνιάς πέτυχαν από τέσσερα γκολ ο καθένας.

Να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του κολυμβητητίου Χανίων βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στον αγώνα.

Apostolakis

IMG 7185

Mazokopakis

IMG 7243

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-5, 3-6, 2-4

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν, Φωκάς, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης,  Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 4, Γενηδουνιάς 4, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 3, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 1

JoyMachine

Rabona ad