Πάει σε πολυμετοχική σύνθεση

Football League 5 Σεπτεμβρίου 2018, 16:44

Ο ισχυρός οικονομικά επενδυτής δε βρέθηκε και στον Ηρόδοτο επιλέγουν ένα πλάνο, που είχαν αποφασίσει να "τρέξουν", εφόσον προέκυπτε αδιέξοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού, δηλαδή, προχωράνε μ’ ένα πολυμετοχικό σχήμα και σύντομα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Οι “κυανόλευκοι”, εξάλλου, έχουν έρθει σ’ επαφή με το Δήμο, την Περιφέρεια και κάποιους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στη νέα εποχή του Ηρόδοτου.

Υπάρχει, βέβαια, πολλή δουλειά ακόμη, καθώς μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ για να μην προκύψει πρόβλημα με τη παρουσία της ομάδας στη Football League. Μέχρι σήμερα έχει συμπληρωθεί το 1/3 των χρημάτων, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία και επικρατεί η αισιοδοξία πως ο Ηρόδοτος θα προλάβει τις ημερομηνίες.

Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού, βέβαια, όρισε γ.σ. στις 14 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου. Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για τις σεζόν 2016-17 και 2017-18, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards