Ο 20χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Πέδρο Βίτορ στην ΑΕΚ

Super League 1 11 Αυγούστου 2018, 14:21

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποτελεί για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Πέδρο Βίτορ. Πρόκειται για 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ που αγωνιζόταν στην Σπορτ Ρεσίφε.

Μια νέα μεταγραφή, λοιπόν, για την Ενωση και δη με έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε ν’ αποβεί σε μια σημαντική επένδυση για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Μετά την υπογραφή του 5ετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Pedro Vitor δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Πέδρο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad